2 Mayıs 2012 Çarşamba

delirmek hakkımdır

delirmek hakkımdır; çünkü duymuyorum o sesleri, bir çeviri beceriksizce. delirmek hakkımdır; beynimde ve çevremde çan sesleri. daha ne olsundu mavi gözlü bir itin gözlerime bakması; elbette delirmek hakkımdır. yürümek; onu bilmiyorum
delirmek hakkımdır.delirmek
delirmek. hakkımdır delirmek
delirmek; coca cola
salah; hakkımdır
delirmek hakkımdır hakkımdır delirmek hakkımdır delirmek hakkımdır delirmek delirmek hakkımdır hakkıdır hakka tapan. delirmek; mercedez-benz marka bir araca binmek.
 su şaha kalktı ve uyudu ateş. yasak bir sınır çizgisinde yürüyorum. bunu ben de bilmezken insan yaratıldı gözümün önünde. delirmek umrumdadır.
bugün, okuyamıyorum. delirmeksiz bir tencere. paslanmak hakkımdır

devrimci

kasılmayan güzelliğinin ortasında dimdik bir bayrak dikmek. Mevzu bahis kişiler hacamat edilmiş, dahi arkası bir kaç aşire de tüketilmiş. Devrimci, bir uçurumun üstüne yürüyüp, beynin kıvrımlarını tütsülemek onlarca marşla. Ve şakakların, Şakakların kan akıtırcısına düşünebilmekteysen; devrimci* bir piskozu freudsuz düşünme hali ve ismin de hali
dünya beni dinle,yankılarımı, fısıltılarımı, sinüzit olmuş delikanlılık laflarımı. Dün ya, mazide kaldın ya, aklıma gelirsen bir norveçli bilim adamının kobayı olayım. dünyyya beni dinle. emir kun der. sen de olursun. başka sorusu olan. Dünya beni dinle, git settirtmeden kendini. bir gökdelen hayalini yıkma gelen belediye reisi. reyisi çekimser. bir korkular aromalı çekirdek yemek gibi midir gökyüzünü dürmek. Bulutları nefesimle ittirmek. Dünya beni dinle, yoksa kırılacak boynuzlarını gözümü kırpmadan kırararım. Bir fasılın ortasınna atarım seni
nefesimle çektiğimden beri içime dünya. Soruyorum kendime. Acaba gerçekten pırasa var mı? pırasa denilen şey gerçekmi? o pırasaki insanları birbirne başka yeşilliklerde bağlar. dünya beni dinle. bir kaç yüz çeşit yeşilinin olduğunu farketmeme beş var saat. dikkat et!
bu kelimeler benlen sevişmek istiyor. başımı çevirip nayır diyorum.replikler yankılanıyor.
bu beden birden kesilen bir akıntı buluyor gergedanımda. otbüse geçikiyorum, otobüsü kaçırmak herkesin harcı değildir. öncelikle bir kaçırma planı yapmalısın. bir de kuvvetli olmalısın ya fiziksel olarak, ya da otobüsü kaçırmak için dozer tutacak kadar maddi güce sahip olarak.
İntihar etmek, sevgilim, pişmanlıklarının birikintisinden dikey geçişli köprüler yapmaktır. şu yolda geçene selam vermemek, sayısal loto oynamaktır intihar etmek. İntihar etmek, bir kuşun gagasından gelen tek heceli sestir sevgilim. dinliyorumki gölgeni, adam olayım. bana birşeyler söyleyin, yoksa adam olamayacağım. bir de aşk var. Aşk doldururkenn görkemli bir hayat hikayesini, arta kalan kırıntılarla mutlu olan kırlangıçları düşle. bu sana yetiyor olmalı albayım.
düşünmedim yeşilini,eriğin,gözlerinin, ve sinema ekranının. düşünemedim. disk kapakalarıma çullandığım bir vakit, sen geldin sere serpe. bir nefes kalmıştı dudaklarını hissetmem..ıslak.ama yanaklarımda. beni anlıyorsun sevgilim. Beni anladığını bilmeseydim, methiyeler düzmezdim köşede sıkıştırıp. anlıyorsun ya, ölmemek; bir ayıp değildir güzelim.