27 Mart 2012 Salı

organların güzelliği 6

7.güne eremeden bitti seni tamamlamam. çünkü son günü dinlenmeye ayırdım. ama bugün de benim. bugün vucudunu tarif etmeliyim sözlerle. sözlere ne hacet güzel vucüdun engin hayalimin bir dışavurumu olmayacak kadar içimde. saçmalıyorum güzelim farkındayım. aşk bütün dillerde saçmalak manasında diilmi zaten. saçmalamak vücudunun bende bırakacaüı ayak izlerinden ibaret. saçmalamak ve delirmek farklı değiller güzelim. insanların uranyumdan korktuğu kadar korkuyorum, çıplak gözle bakmak vücuduna. bu terazi bu sikleti çekmez güzelim.vucudunu tanımlamam için ışıkları kapamalısın. ışıkları kapa ve gel yanıma

organların güzelliği 5

insanları ayıran kıtlar, hatıralar anılar yanında en değerlisi saçların. evet, saçların, deniz yüzeyine yayılmış bir avuç güneş parıltısı. insancıkların yüreklerini hayata demirlemiş halatlardan ibaret. Ve japnoyada deprem oluyorsa güzelim bu senin suçun. Bazen atomb bomboları seyrediyorum uçuşuyor havada. bu senin sçun güzelim.saçlarını paylaşmalıydın.kara kıtada ırkçılık yapıyorlar.bu senin suçun.kara kıtaya bir tel saç bırakmalıydın. o zaman bir kara kıta imporotorluğuna ilham verecek hazzı bulabilirlerdi bakarak saçına.

organların güzelliği 4

tenin, bir güneş ayinine çıkmış dolunay kadar parlarken bana aşktan söz etme. doktor bende kalp var dedi. şaşırdım bu kalpsiz dünyanın ortasında. tenin kristallere bölünmüş bir okyonus yüzeyinin bir martıda bıraktığı tebessüm kadar inanılmaz. ayrıca tenin yüce dağlardan düşen kar kitlelerini eritecek kadar ateşli. biz buna çığ-kurtaran diyoruz. bu karlı şehrin ortasında bana bir çığ-kurtaran lazım. bir de yumuşak yatak. tenin, arizona çölünün sıcaklığını bilmeyen eskiomlara, bir soykırım. Bütün eyaletlerde aranıyorsun güzel resminin altında aranıyor yazıyor. suçun, çıplak gözle sana bakanları gör etmek.bilmiyorum belki de abartıyorum,abartmak mitoliji tanrılarıyla güncel varlıklar arasında bağıntı kurma sanatıdır güzelim.

organların güzelliği 3

bir derin nefes almanın şelalelerin ters akmasını seyretmek kadar güzel olduğu tek manzara suratının ortasında. yaşamak gerekse bir tepede ya da bir dağ başında. bu kesinlikle olmamalı. belkide bütün kıvrımların bu kadar ihtiraslı. bütün estetiklerin patent olarak kullandığı. ve kanatları olmayan iki delikli melekler mi benziyo buna.bilemiyorum

organların güzelliği 2

Silüetin
bütün ressamların aksettirebileceğinden daha öte ve gölge renkleri çehrenden inen çenene. kusura bakma benzetemem silüetini ne güneşe ne hilale. bu dünyadan olmayan şeyler bu dünyaya benzetilmemeli. silüetin bir ülke sınırının çizim şeklini andırsaydı, o ülkelere arasında sonsuz yıl savaş olmazdı, çizgi bozulmasın diye. silüetin hoyratça koşan bir ispanyol boğasını durdurabilir ya da şilide çıkan bir isyanın başlangıcı. bunu ben bilemiyorum kahvekologlara sor

organlarının güzelliği

GÖZLER
gözlerden başlamalı ki fani hayatımın sonsuza açılan kapısını bulabileyim karanlık gözlerinde.simsiyah.içine alan.bir hipnoz aracı.yada bir hokkabazın aldatmacılı sihiri kadar esrarengiz.gözleri sırlarını çözemediğim. Güzelliğinin aynadaki yansımasının birmilyon bilmem kaçıncı bölümünde birmilyon bilmem kaçıncı kez aşık oldum yine. ve o titreme.Gözlerini siyah-beyaz bir ekrandan izleyebilmeyi diliyorum. öbür türlüsü kabus oluyor. öbür türlüsü cinayet.gözlerinin renklenmesi demek, bir volkan dağının zirvesinde resim yapıyor olmam demek. gözlerin demek evrenin envai yeşilini hapsetmiş olman demek. bir-alışkanlıktır-şimdi-gözlerin içilmesi gereken sabah-öğle-akşam ve gece. bir intihar operasyonudur gözlerinle çıplak gelmek gözgöze.

Allen art of sperm

ne kadar ilginç bir mahluksun sen
sperm
hızlı
asi
kıpır kıpır
kırbacı
ve bütün fetişleriyle
zorlarken kapıları
sperm
fışkırt bütün asi ruhları
yoksa
çılgın vaşaklar kadar siksa
bakışları
kaç ginsberg
kaç orospu çocuğu

Kurtuluşta bir süpermarket

seni gördüm gibi oldum ginsberg, yarı kel boylarında, sakalsız dudakları ve götveren tavırlarıyla. hem de bir pazar sabaha.karşı. dünya barışı için sevişenler motorlarda bağrışıp çağının en deli akıllılarını görenler ve zenci çükleri hep altmışlardamı kaldı. şimdi sevişenler niye niye sevişenler nerde.
siyah deri ceketli götten sikişenlerin nerde ginsberg
ronsillimankadar.kısa.öz.anlat.özütünde bir tecavüz iniltisi
ginsberg senin kıtanda bilmem kaçbintanegey kabile toplaşmışlar kaliforniya salı pazarında.sex ayinlerinde barış çubuklarını götlerinde tüttürüp, tütsülemişler kasık kıllarını. çerokisi, siyusu, lakotası,apaçisi, hopisi, hepsi göt göte verip dünya barışı için uzun bir zincir yapmışlar.kaçinalarını kıçlarına değdirmeye korktuları için zenciler yardım etmişler. böyle yaradılmış amerikan rüyası ve traşı.

bu senin için Dick-insin

şiar kapı-tokmağı-
zorladı-
hay -haletinde-
ruhiye-
iki kaza arasında-
bir benz-erlik
y-o-kaza