26 Nisan 2012 Perşembe

yol kenarında duran bir adam varmış. Adam yol kenarında durmaktaymış ve yoldan geçen insanlara bakmaktaymış. Karşısında kablolalarla sarılı bir can var.  kulaklıkları var, elinde bi ekran var bi de temel varmış. Ama Can hikayenin konusu değilmiş.
Hikayenin konusu yol kenarında duran bir adam varmışdır. Yolda yürüyen başka adamlar da varmıştır. Ama bu adam yol kenarında duran bir adammış.
 Adama doğru hızla bir kadın yürümekteymiş. koşmak gibi yürümekteymiş. üzerinde kırmızı elbise varmış. elbisenin kırmızı olması kızın hızla yürümesiyle ters orantılı değilmiş. hızla giden kız, yol kenarında duran bir adamın yanından geçmiş. ama kuşlar batıya doğru uçmamış.
Yol kenarında duran bir adam, hızla giden kırmızılı kadını durdurmuş. Bakışmışlar. Adam durmaya devam etmiş. Kız ne demek istediğini anlamamış...
Hızla bir kadın yürümekteymiş adamın yanında durmuş. adam kırmızı elbise varmışa bakmış.
hızla giden kız hikayenin konusu değilmiş.
hızla giden trenler filmlere konu olduğundan beri köpekler uçmak.
İns anılarının olmasını anlamyrm.
Bir tarantulanın bacaklarını boynumda hissetmek bir tarantulanın tüylü bacaklarını boynumda hissetmekten farklı. Ah! bir tarantulanın, kıllı bacaklarını traş etmek.

imgeye anlam vermek

İmge, al bu anlamları...
tam saçmalamamaya karar verdiğim bir anda, böyle birşey olabilir mi diye de düşünmeden edilmiyor. yani kedilerin kuyrukları vardır, köpekler havlar, gökkuşağında çok renk vardır. güneş sabah doğar, akşam batar. bazen metallica dinlemek güzeldirmek.
   parantez açmak anlamayı kolaylaştırır. topic sentence bulamamak çok sıkıcıdır. aklına hep hocanın ne düşüneceği gelir. bazen de gülesim gelir.
 sabah süt içmek, süt içmemekten iyidir sanırım. içeçek çeşitleri çoktur. ama en çok su, alkol, kola tüketilir. emrahlar serbes kaldığı sürece nerede o eski ramazanlar diye sorulacaktır.

gelemem


Üzgünüm bugün gelemem

Sadece üç beş kuruş özlem kalmış

İşportacıdan aldığım cüzdanımda

Merak etme ıslanmadım ben

Sadece birkaç damla sevgi kalmış

Saçlarından esen hoş rüzgârdan

Sensiz kalırım sanma

Uyutmayan hayalin var yatağımda uzanmakta

5 december 2006